• Doetinchem
  • 2,800.00
  • LBO, MBO, HBO, WO
  • 32 – 40 uur

Ben jij een lopende Google Maps en heb jij een goede geografische kennis van de Benelux? Dan zoeken wij jou! Wij zijn op zoek naar transportplanners die stevig in hun schoenen staan en hun eerste stappen in de transport hebben gezet.

 

Als transportplanner ben jij verantwoordelijk voor een effectieve en efficiënte ritplanning in de Benelux. Jij bent de schakel tussen klant en leverancier en weet als geen ander hoe je een groep chauffeurs motiveert. Tevens ben je verantwoordelijk voor het functioneren van hen. Met behulp van Navision stel je ritten samen en volgt ze op met behulp van boordcomputers. 

 

Bedrijfsprofiel:

 

De Vos Group is een nationaal- en internationaal transportbedrijf dat gespecialiseerd is in groepage transporten van en naar Scandinavië, Benelux, Duitsland en Groot-Brittannië. Door hun expertise in de markt vervullen zij een belangrijke schakel in de toeleveringsketen van hun opdrachtgevers en zijn zij een gewaardeerde businesspartner. Met meer dan 600 medewerkers en een vloot van +350 trekkende eenheden zetten zij zich dagelijks 100% in voor hun klanten.

 

Functie-eisen

– MBO+/HBO werk en denkniveau richting transport/logistiek. 

– Je bekend met de gangbare MS office en TMS pakketten en het gebruik daarvan. 

– 3 tot 5 jaar ervaring als (ass.)planner in een (internationale) transportomgeving.

– De ritplanner heeft een uitstekende geografische kennis van de Benelux en haar wet en regelgeving in relatie tot het transport.

– Goede kennis van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift.

– Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, bent in staat medewerkers te motiveren en aan te spreken op hun functioneren.

– Een flexibele instelling ten aanzien van de werktijden.

 

Bijzonderheden

– Een salaris conform leeftijd/ervaring wat altijd in overleg met jou wordt vastgesteld;

– Een dynamische, internationale en innovatieve werkomgeving.

– Informele, prettige werksfeer.

– Goede arbeidsvoorwaarden waaronder een zeer gunstige pensioenregeling.

– Nog steeds enthousiast maar heb je een vraag? Wij staan je graag te woord! Gelijk reageren? Klik op de sollicitatiebutton en wij nemen contact met je op!

10035