• Terborg
  • 2,200.00
  • LBO, MBO
  • 40 – 40 uur

Voor een kunststof kozijnfabriek uit de buurt, zijn wij op zoek naar een medewerker voor het beglazen van de kozijnen. Je werkt zelfstandig en voegt voornamelijk glasblokjes en glaslatten toe aan het kozijn. Je leert te werken met een kraan, dus het is geen fysiek zware baan. Wel sta je de hele dag en is het belangrijk dat je secuur werkt. Bij het bedrijf waar je komt te werken heerst een informele, persoonlijke werksfeer. Als in, jouw collega’s kennen jouw naam, en die van je partner, of huisdier. Kortom, een erg leuke werkplek bij een groeiend bedrijf. 

Functie-eisen

– Ervaring in de kozijnindustrie is een pré, maar geen vereiste. Heb je de juiste mentaliteit, dan leren jouw collega’s je graag alle kneepjes van het vak. 

 

– Met de juiste mentaliteit bedoelen wij een aanpakker met verantwoordelijkheidsgevoel, positieve energie en een bepaalde loyaliteit naar collega’s toe. Een goed kozijn maak je samen! 

 

– Daarnaast zoeken wij vooral een fijne collega. Iemand wie trakteert bij een verjaardag of jubileum en wie graag onderdeel uit maakt van een personeelsfeest of borrel.

Bijzonderheden

Wat wij jou zouden kunnen bieden:

 

– Een contract met uitzicht op een vast dienstverband

– Werken in de dagdienst, vrijdagmiddag standaard vrij

– Een 40-urige werkweek, maar de mogelijkheid om 2 uur op te sparen als tijd voor tijd

– Standaard 4 weken vrij in de bouwvakantie en 2 weken rondom Kerst

– Een reiskostenvergoeding van € 0,19 per km

– Salaris conform CAO Kleinmetaal

8155